+31 6 52 576 575 ron@zahron.nl

CONFLICT MIJDEND GEDRAG EN DUS NIET IN JEZELF ZIJN, LEVERT GEEN  VOLDOENING EN GEEN OPLOSSINGEN OP.

EXECUTIVE COACHING

Voor wie

  • Executive coaching voor ondernemers, directeuren en topmanagers, die hoogbegaafd en meer dan intelligent zijn
  • in een één-op-één sessie willen leren accepteren en begrijpen
  • soft- en hardskills willen leren verbinden
  • gebruik van emotie willen leren inzetten als kracht

Met executive coaching richt ik mij op díe directeuren, topmanagers en zelfstandig ondernemers die snel willen en kunnen schakelen, meer verantwoordelijkheid kunnen dragen en behoefte hebben om in een snelle leercurve veel persoonlijke én professionele groei door te maken.

Zowel de persoonlijke als zakelijke coachvragen worden snel doorgrond. Je krijgt inzicht in belemmerende patronen, onderliggende drijfveren, effecten van gemaakte keuzes vanuit onbewuste systemen binnen jezelf, jouw managementteam en/of jouw organisatie(s) en inzicht in de mogelijkheden om hier effectief mee om te gaan.

Mijn coaching stijl is dat ik jouw behoefte als leidend zie en je niet spaar voor dat wat je werkelijk nodig hebt. Je krijgt dan ook directe feedback van mij, ik houd je een confronterende spiegel voor en begeleid je op een doortastende wijze.

 

 

Trainer Ron van Helvoirt
executive coaching
coaching hoogbegaafde volwassenen
ontwikkelen transformationeel leiderschap

Jarenlange ervaring in ondernemen en leiderschap
Gelijkgestemde (co-CEO)
Aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO), lid Vaksectie Executive Coaching NOBCO, het European Mentoring & Coaching Council Nederland (EMCC NL) en Coachfinder.

Praktische informatie

 

Eenmalige coaching
Een eenmalige coaching sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Het tarief is € 225,00 per uur (excl. 21% BTW). nav sessie heb je de mogelijkheid om naast de coaching sessie ook via e-mail of per telefoon contact met de coach te onderhouden.

Coaching traject
Een coaching traject bestaat uit gemiddeld 6 tot 8 sessies. Sessies duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur per keer. Het tarief is € 175,- per uur (excl. 21% BTW)

Locatie
Voor teams werk ik bij jou op locatie of op een van de meeting-locaties in Nederland. Trajecten worden op maat geoffreerd na een intakegesprek en (team)analyse. Aantal deelnemers 2 – 6.